Dolldevil Moviesyte: Dread 2009.
Bookmark and Share

2009. november 29., vasárnap

Dread 2009.

Dread 2009.
( 400 Mb-os fájlok : Hotfile )

színes angol nyelvű amerikai Horror 90 perc, 2009. DVDRip
Rendező :
Anthony DiBlasi
Írók :
Anthony DiBlasi (forgatókönyv)
Clive Barker ( történet )

Szereplők :
Jackson Rathbone : Stephen Grace
Shaun Evans, : Quaid Quaid
Hanne Steen : Cheryl Fromm
DONNELLY Laura : Abby Abbyt
Jonathan Readwin : Joshua Shaw
A Vivian Gray : Tabitha Swan
Carl McCrystal : Axe Man

A film alapjául Clive Barker „Dread” című novellája szolgált,bemutatója a 2009-es montreali Fantasia Filmfesztivál volt. A film frontemberei Barker aki hátborzongató történet alapját adta, és Anthony DiBlasi aki lenyűgöző rendezői alakítást nyújtott.

Stephen egy fiatal, ártalmatlan, csendes és visszahúzódó főiskolai hallgató, aki egy szép napon megdöbbenve tapasztalja, hogy a karizmatikus Quaid, aki a főiskola peremvidékén lakik egy lebontásra váró házban, a pártfogoltságába veszi őt. Quaidnek az az ötlete támad, hogy disszertációjukat az emberek félelmeiről készítsék el, egyfajta dokumentumfilm jelleggel. Hozzájuk csatlakozik Cheryl, Stephen filmes osztályából vágónak, majd random jelleggel elkezdenek embereket meginterjúvolni félelmeikről. Miután a fiatalok megunják a szokásos félelmekről szóló elbeszéléseket (a bohócokról, a sötétségről, stb.), a kamerát maguk felé fordítják. Azonban, nehogy azt higyjük, ők nem félnek semmitől; Cheryl elmeséli, miért nem eszik húst (apja, aki egy húsfeldolgozó üzemben dolgozott, minden este megerőszakolta őt); Quaid azonban még egy ennél is bizarabb történettel áll elő - szüleit megölték egy fejszével, melynek ő a szemtanúja volt fiatal korábban. Quaidnek ekkor támad az a bizarr ötlete, hogy társaival éljék át újra az eddig a pontig elmesélt félelmeket, hátha ezzel megváltást nyernek alóluk, azonban lassacskán elérkezik az idő Quaid rémálmának újraélésére is.

A filmet valójában már 2010-es alkotásnak szánták, mivel csak januárban jelenik meg DVD változatban az USA-ban. Az első debütáló DVD megjelenés azonban november 03-án volt Hollandiában. Mivel még rendkívül friss alkotás ezért tudomásom szerint feliratot még ezidáig senki nem „gyártott” hozzá. Azonban megnézve a filmet hamar rájövünk hogy nagyon ígéretes alkotás, ezért szerintem nem kell már túl sokat várni arra, hogy valamelyik „Horror mester” feliratot készítsen hozzá.

:letoltes11:

http://hotfile.com/dl/19012511/d844d31/Dre.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/19013804/5763d81/Dre.part2.rar.html
:jelszo11: netratt.com

:info8:
AVI
700 MB
Video info:
Codec: XviD
Műsor idő : 90 perc
Bit rate: 1083 Kbps
Width: 640 pixels
Height: 352 pixels
Frame rate: 25.000 fps
audio info:
Sampling rate: 48 KHz
16 bps sztereo
Csatornák száma : 2